Jogi nyilatkozat

A Hellovilág.hu weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Hellovilág.hu tulajdonosa jogosult.

Hellovilág.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Hellovilág.hu ugyanakkor hozzájárul ahhoz, hogy saját, személyes felhasználásra ezen oldalak kivonatai más számítógépen tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek.

A Hellovilág.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Törekszünk a honlapunkon szereplő információk folyamatos frissítésére, azonban nem vállalunk felelősséget az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt, valamint a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért. A Hellovilág.hu. semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé az anyagok alkalmazásából származó bármiféle kárért.

A Hellovilág.hu webszervere, minden más webszerverhez hasonlóan, automatikusan naplózott információkat gyűjt a honlap forgalmáról. Ezen adatokat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében, valamint statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze, harmadik fél részére nem adjuk tovább.

A Hellovilág.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Hellovilág.hu oldalai kapcsolódnak.

Kövess minket kedvenc közösségi oldaladon!

Archívum

Budavár Tours

Utazni akarok!