Teszteltük: APC M10 Power Bank

Budavár Tours

Utazásaim során gyakran jártam úgy, hogy rettegve figyeltem a telefonom töltöttségi szintjét, s őszintén mondom, nagyon utáltam ezt az érzést. Sok hordozható akkumulátort próbáltam ki az elmúlt évek alatt, míg végül megtaláltam a végleges megoldást. 

APC - M10 from Zsolt Szenczi on Vimeo.

Azt gondolom, a American Power Conversion Corporation (APC) céget senkinek sem kell bemutatnom, a szünetmentes tápegységek koronázatlan királya. A cég M10 névre hallgató kereken 10 000 mAh-s kapacitású mobil power bank készülékét vittem magammal kirándulni. Az első pozitív benyomás a kicsomagolásnál ért, nem kellett ollót, fogót és semmilyen más eszközt igénybe vegyek, azaz könnyen ki tudtam csomagolni a terméket. A doboz tartalmazta magát a készüléket, egy microUSB kábelt és a leírásokat tartalmazó dokumentációt. 

146,5 x 88,9 x 13,5 milliméteres méretével és a 268 grammos súlyával az M10 picit nagyobb helyet foglal el, mint “álmaink” hordozható akkumulátora, de kapacitásával és esztétikus külsejével bőven kompenzálja ezt. A fenti képen is látható, könnyen zsebre vágható a mobiltöltő és a telefon (Iphone 6s Plus) is egyszerre. A készülék külsejét üvegfólia borítja, sajnos ez könnyen karcolódik. A mobil power bank oldalán találjuk a kapcsoló gombot, mely megnyomásával kapcsoljuk be, illetve látjuk a led kijelzősoron az aktuális töltöttségi szintjét.

4 led jelenti a 100%-os töltöttséget, a 3 led a 70% körülit, a 2 led a 40%-ost, az 1 led pedig a 15% alattit. Ha lemerült a telep, azt három rövid villanással jelzi nekünk. Az akkumulátort kb. 7 óra alatt tölthetjük 100%-ra. Két USB kimenet található a telepen, így egyszerre akár két készüléket is tölthetünk.

Iphone 6s Plus telefonom háromszor tudta az M10 feltölteni, mely a kiránduláson nagy biztonságot adott, hiszen így működhetett a gps, 3g és még bőszen fényképezhettem is. Jelenleg, kb. 10 000 Ft-os áron kapható a boltokban a készülék. Azt gondolom, ezt az árat bőven érdemes érte kifizetni, mivel egy megbízható és rendkívül gyorsan töltő mobil akkumulátort kapunk érte. 

Kövess minket kedvenc közösségi oldaladon!

Archívum

Budavár Tours

Utazni akarok!