Miami 10 legszebb látnivalója, I. rész

Budavár Tours

A fényűző strandok, és világszínvonalú éjszakai élet valamint a végtelen vásárlási lehetőségek csak néhány dolog, amit Miami (Florida) az idelátogatóknak kínál. Egy Miamiba tett látogatás több egy egyszerű városlátogatásnál! Lehetőség van felfedezni az egyedülálló környező területeket, amely mindegyikét külön stílus, kultúra és építészet jellemzi. A Miami Beach-i Art Deco épületektől a Kis Havanna színes otthonaiig, hihetetlenül sok látnivaló található Miamiban, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatni.

 

 

Fairchild Trópusi Botanikus Kert

A Miamiban, a Coral Gables területén található a Fairchild Trópusi Botanikus Kert. A Matheson Hammock Park által körülvett botanikus kert fantasztikus hely, amelyet egy napsütéses napon érdemes felfedezni. A Tropikus Konzervatórium részein több ezer egzotikus és ritka pillangót, valamint ritka trópusi halat és szokatlan növényeket láthatnak az idelátogatók. Ezután a Konyhakertben megtanulható, hogyan lehet elkészíteni az otthon saját kertjét, élvezni a friss gyógynövények, gyümölcsök, zöldségek és ehető virágok előnyeit. A festői és nyugodt Moos Sunken Kert csodálatos, emlékezetes napot nyújthat a látogatók számára.

Bayfront park

A Bayfront park egy zöld városi park közvetlenül Miami belvárosának közepén. A Biscayne-öböllel határos, ami azt jelenti, hogy hihetetlenül látványos sétákra van lehetőség az öböl kék vizei mentén. A Bayfront park számos eseményt és előadást is kínál. Ha valaki elég szerencsés, elcsíphet egy nagy koncertet egy este, vagy jóga órát is vehet ezen a csodálatos helyszínen. Ha valaki valami újat szeretne kipróbálni, akkor a Bayfront-parkban lévő repülő trapéziskola kitűnő választás lehet, ahol páratlan kilátás mellett szó szerint kitanulhatja bárki a „szakmát”.

Crandon park

A Key Biscayne település északi részén található a Crandon park, amely egy lenyűgöző strandpark, amely mindenki számára kínál valamit! Ahogy a neve is mutatja, található itt egy mintegy két mérföldes gyönyörű strand, amelyet széles körben az egyik legjobb floridai strandnak tartanak. Mindemellett változatos ökoszisztéma lelhető fel a régióban. A Crandon parkban lehetőség van túrázni a homokdűnéken keresztül, megkerülve a mangrove gyökereket és megcsodálni a hullámokat, ahogy a partfelöli homokpadokhoz csapódnak. Mindezeken túl kiváló teniszezési lehetőségek, golfpálya várja a látogatókat, továbbá egy nagy kikötő, ahol a vendéghajókat is szívesen fogadják.

Vizcaya-villa

A Vizcaya-múzeum és Kert – más néven Vizcaya-Villa, úgy néz ki, mintha egyenesen Európából szállították volna. Bár a Biscayne-öböl partján fekszik, eredetileg a fő része az 1920-as években épült olasz reneszánsz stílusban. A főépület egykor magánvagyon volt, ma pedig múzeum, amely több mint 70 európai művészeti és régiségeket kiállító teremmel rendelkezik. Ugyanilyen vonzó az épület környezete is, hiszen buja, nagy területen fekvő kertek találhatók körülötte. Gyönyörű ápolt virágágyak, bokrok és árnyékot adó fák színezik a parkot, így kedvelt színhelye egyes eseményeknek és esküvőknek is.

Lummus -park

Miami híres részén a South Beach szívében található a Lummus-park, amely egy városi park. Közvetlenül az Atlanti-óceánon található partmenti Lummus-park egy ikonikus hely, amely számtalan filmben, televíziós műsorban és zenei videókban szerepel. Van egy burkolt ösvény, amely végig fut az óceánparton, de a homokon is lehet sétálni valamint fürödni az Atlanti-óceán hideg vizébe. A Lummus-park ideális kiindulópontja vagy vége lehet egy Miami legjobb látnivalóit meglátogató gyalogos túrának és csak pár lépésre vannak a fantasztikus bárok, éttermek, üzletek és az Art Deco építmények.

Kövess minket kedvenc közösségi oldaladon!

Budavár Tours

Utazni akarok!